Aardappelpuree Met Mais En Knoflook

Ingredienten:
800g kruimige geschilde aardappelen, 1 dl melk, blikje maiskorrels (140g), 100g boter, 3-4 teentjes knoflook, nootmuskaat, peper, zout.

Bereidingswijze:
Voorbereiding Kook de aardappelen in 20 min. gaar. Laat de mais goed uitlekken. Pel de knoflook en snijd de teentjes in plakjes.
Bereidingswijze Verwarm de emlk met de maiskorrels. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de plakjes knoflook ? 5 min. knaperig en lichtbruin. Schenk de warme melk met maiskorrels bij de aardappelen, voeg de boter met de knoflok en wat peper, zout en nootmuskaat toe en stamp dit tot een puree.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Bijgerecht
Keuken: Mexicaans
Type: Aard_Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *