Andijvie stampot

Ingredienten:
Andijvie
Piepers
Dobbelsteentjes spek
4 ons Rundergehakt
2 ons gesneden Bacon
Flinke scheut Ketchup
Peper/tuinkruiden
4 eieren (1 p.p.)
2 ons geraspte kaas

Bereidingswijze:
Andijvie stampot maken naar smaak
Spek bakken
Rundergehakt rullen
Kruiden toevoegen (als zout niet te veel! Bacon is al zout!)
Bacon bakken
Eieren koken (stevig) en in plakjes snijden
Schaal pakken!
Onderin rundergehakt mengsel
Erbovenop ongeveer 1 ons bacon
1 laag andijvie stampot
eieren verdelen
1 laag
1 ons bacon
geraspte kaas
in de oven tot de kaas gesmolten is.

Bereidingstijd: 45
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Aard_Groente
Seizoen: Winter

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × vijf =