Chocolade Cakejes

Ingredienten:
185 GR Chocolade (repen)
185 GR Boter (margarine of room boter)
6 Eieren
2 Eetlepels Suiker
100 Gr Bloem

Bereidingswijze:
De Boter samen met de chocolade au bain marie laten smelten (zie keuketermen).
3 eieren en 3 dooiers (eiwit van deze eieren dus niet) en de 2 eetlepels suiker in de mixer goed opkloppen.

Meng het chocolade en het eimengsel met een spatel en voeg er al roerend de bloem door.

Giet de massa in kleine vormpjes en doe deze 6 minuten in de oven op 200 Graden.
Serveer op een klein bordje met een toefje slagroom.

Bereidingstijd: 30
Voor: 6 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Nagerecht
Keuken: Nederlands
Type: Gebak
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *