macadamia chocolade taart

Chocolade droom taart

Ingredienten:
1 lt slagroom
500 gr melk of pure chocola
200 gr witte chocolade
1 pak bastogne koeken
half pakje roomboter
Springvorm 24 cm

Bereidingswijze:
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verkruimel de koekjes fijn en voeg gesmolten boter toe. Dit mengsel op de bodem van de springvorm en verdelen.
De melk/pure chocolade in stukjes breken en in een schaal op een pan kokend water zetten en later smelten. Zacht laten borrelen. Let op de schaal mag het water niet raken.
700 ml slagroom kloppen en daar de gesmolten chocolade doorhengen mengen. Dit mengsel gaat op de koekjes bodem.
Dan de witte chocolade op dezelfde manier en die op de bruine chocalade. De taart nu anderhalve dag in de ijskast.

Bereidingstijd: 60
Voor: 10 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Nagerecht
Keuken: Overig
Type: Gebak
Seizoen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *