Courgette met makreel

Ingredienten:
250 gr couscous
2 courgettes, uitje
pakje gerookte makreel
2 el sambal, 8 el seroendeng
peper en zout

Bereidingswijze:
Couscous bereiden door er zoveel kokend water op te gieten dat ze onder staat en dit ca. 5 min laten wellen
Courgettes in de lengte halveren en uithollen
Vel van makreel verwijderen en vis in stukjes snijden
Fijn gesneden uitje in olijfolie kort bakken, stukjes courgette en sambal erbij
Na ca. 3 min makreel en gewelde couscous erbij en op smaak brengen met peper en zout
Courgettes vullen met mengsel, seroendeng erover en in ca. 20 min in oven (200 gr) garen

Bereidingstijd: 40
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *