Doksa Masala

Ingredienten:
Kotomisi cocosmelk
350-400 gram eendenborstfilet
3 sjalotjes
2 theelepels tomatenpuree
1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
1 1/2 – 2 kopjes water
100 gram kouseband

Bereidingswijze:
Olie verhitten, eendenbrostfilet (in stukjes gesneden) en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten bakken; vervolgens Chicken Masala (roerbaksaus), tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Voeg het water toe en het geheel, onder af en toe omscheppen, 30 minuten met deksel op de pan op matig vuur stoven.

De laatste 10 minuten de kouseband (schuin gesneden) toevoegen.
Vlak voor het serveren de cocosmelk erbij doen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti, Kotomisi Rijst, Surinaams Puntje.

Bereidingstijd: 35
Voor: 4 personen.
Bereiding: Roerbak
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Surinaams
Type: Vlees
Seizoen:

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *