Fajita’s

Ingredienten:
Marinade: 3 delen limoensap, 1 deel triple sec, 2 delen tequila.
Vulling: 500 gram kipfilet, 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika, 1 grote ui, 20 gram margerine, zure room, salsa, ijsbergsla, tomaat, ceddarkaas.

Bereidingswijze:
Meng de ingredienten van de marinade in een kom. Snijd de kipfilet in reepjes van ongeveer 4 centimeter. Doe de kip in de marinade. Dit moet minimaal 2 uur staan, het lekkerste is het als het een hele nacht gestaan heeft.
Snijd de paprika en de ui ook in reepjes en bak deze bijna beetgaar in een grote braadpan. De kipfilet eerst in een andere pan aanbakken en daarna met kookvocht en al bij de groente.
Tortilla’s warm maken, in de oven koekenpan of magnetron en direckt serveren.
Vul de tortilla met de kip en garneer met ijsbergsla, zure room, salsa, tomaat en ceddarkaas.
Eet smakelijk.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *