Gegrilde Kip met Honing en Citroen

Ingredienten:
2 el honing 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 kleine rode pepertjes, fijngehakt sap van 1 citroen 4 scharrelkipfilets zout en vers gemalen zwarte peper

Bereidingswijze:
Meng honing, knoflook, rode peper, citroensap en olijfolie laat de kip ca 30 minuten in het honingmengsel marineren. Zet de barbecue aan of verwarm een ingevette gietijzeren grillpan voor op een matig vuur. Bestrooi de kipfilets met peper en zout en gril ze 4 tot 7 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Serveer met in olijf en een paar druppels sereholie roergebakken wilde spinazie Bestrooi met sesamzaadjes

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Grillen (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *