Gegrilde roodbaars met perzikendressing

Ingredienten:
DRESSING * 0.5 dl azijn * 0.5 dl water * 1 eidooier * 3 dl olie * zout, peper, poedersuiker’ * mespuntje mosterd * halve geschilde perzik ROODBAARS * 8 roodbaars filets * olie * een zakje sla * wat peterselie of kervel enz

Bereidingswijze:
Voor de dressing doe je alles in een bekken behalfe de olie.
Daar doe je de staaf mixxer in en ga je blenderen dan doe druppel gewijs je olie toevoegen.

Een gril pan op het vuur zetten en goed heet laten worden.
De filets peperen en zouten en ook een beetje olie er op en dan om en om even bakken.
Daarna even 4a5 minuten in de oven op 180 graden met een beetje witte wijn er over.

In de tussen tijd je sla aanmaken met een beetje olie en op een bord doen daar om heen een beetje dressing druppelen.

Als de roodbaars klaar is in de even op het bord en dan een leuk takje er op zoals peterslie, kervel enz.

Bereidingstijd: 15
Voor: 4 personen.
Bereiding: Grillen (oven)
Gang: Voorgerecht
Keuken: Franse
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − vijf =