Heldere bouillon van kip

Ingredienten:
1 1/2 l bouillon
1 komkommer
el. Geplukte kervel
2 dl room
Cream sherry
Mespuntje kerrie
Olie
Peper & zout
12 thee glazen

Bereidingswijze:
Bouillon verwarmen
Komkommer schillen en balletjes uitboren
Komkommerballetjes in wat olie glazig smoren,kerrie toevoegen en mioteren
Afblussen met een beetje bouillon en in de glazen verdelen
Room lobbig kloppen en op smaak brengen met de sherry, en zout en in spuitfles doen
Bouillon op smaak brengen en voor serveren in de glazen gieten afdekken met de room en afgarneren met de kervel

Bereidingstijd: 30
Voor: 6 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Voorgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Soep
Seizoen:

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dertien − 2 =