Macaroni met Venkel

Ingredienten:
3 normale venkels, Macaroni, 250 gr gehakt, 200 gr geraspte kaas, Melk, Bloem, Margarine.

Bereidingswijze:
Venkel schoonmaken en in hapklare stukken snijden.Zet ondertussen 2 pannen water op om de macaroni en de venkel te koken. Kook de venkel en de macaroni tot ze gaar zijn, zorg dat de venkel niet te gaar word.
Rul het gehakt en maak een roux. Voeg aan de warme roux de koude melk toe (niet in een keer) tot je een mooie gladde dikke saus hebt. Voeg de kaas aan de saus toe en laat deze volledig smelten.Daarna het gehakt aan de saus toevoegen en naar eigen keuze opsmaak brengen (beetje kerrie is erg lekker).

Doe eerst de macaroni op je bord, daarna de venkel en hierover de saus.

Bereidingstijd: 25
Voor: 2 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: n.v.t.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 3 =