Meloen met parmaham en truffelsaus

Ingredienten:
150 gr veldsla, 1 honingmeloen, 2 ons parmaham, 1 ons gerookt spek, pijnboompitten, truffelsaus, 1 mandarijn en 3 mooie aardbeien.

Bereidingswijze:
Voorbereiden
Was de sla. Bak het ontbijtspek zachtjes uit tot de plakjes knapperig zijn. Rooster de pijnboompitten tot ze lichtbruin zijn. Snijd de meloen door en verwijder de pitjes. Maak vervolgens bolletjes.
Bereiden
Verdeel de veldsla over de borden en leg op elk bord 6 tot 10 bolletjes meloen. Leg daar, vanuit het midden naar buiten in stervorm, 4 tot 5 plakjes parmaham over heen. Garneer het bord met wat partjes mandarijn, het gerookt spek en ½ aardbei.

Maak het geheel af met de truffelsaus.

Bereidingstijd: 35
Voor: 6 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Frans
Type: Aard_Groente
Seizoen: n.v.t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *