Mexicaanse rijstschotel

Ingredienten:
kip
prei
kidneybonen
mais
paprika
ui
knoflook
roerbakrijst
mix voor roerbakrijst
tacosaus pittig

Bereidingswijze:
Bak de kip, ui en knoflook gaar, voeg hierna de paprika, mais, prei, kidneybonen toe en op hoog vuur roerbakken. Wanneer de groenten gaar zijn de roerbakmix voor rijst toevoegen. Intussen de rijst 1 minuut laten koken. De rijst kan toegevoegd worden aan de groenten. Even doorroeren en dan het potje tacosaus pittig door alles heenroeren. Het complete mengsel in een ovenschaal scheppen, hierbovenop de tacochips leggen en daarna de geraspte kaar hierover heen. Dan nog 5 minuten in de oven.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Roerbak
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Type: Rijst
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *