Omelet van aardappel met walnoot

Ingredienten:
4 eieren – 1 dl melk – 2 theelepels bieslook – 3 eetlepels salsa ketchup – zout – zwate peper – 45 gram walnoten – 1 pak aardappelpartjes 750 gram – 3 eetlepels boter – 2 teentjes knoflook.

Bereidingswijze:
In mengkom de eieren met melk, bieslook, ketchup, zout en peper loskloppen. Walnoten iets fijnhakken. Aardappelpartes halveren. In grote koekenpan boter verhitten en aardappelpartjes ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken. Eiermengsel en walnoten toevoegen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes bakken. Omelet voorzichtig op deksel laten glijden en omgekeerd terug in pan laten glijden. Afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes bakken.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Aard_Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *