Pasta met een varkenshaasje

Ingredienten:
Verse pasta

Evt. Voorbereiding broccoli koken, spinazie op het laatst wokken, of sla maken (sla aanmaak apart serveren)

Teentje knoflook
Champignons
Kastanje champignons
Bos lente ui
Beetje zout en peper
Slagroom (klein scheutje) dus lang houdbare kopen die afsluitbaar is)
Parmezaanse kaas

Evt. Broccoli of gewokte, uitgelekte, verse bladspinazie, kan ook met sla worden geserveerd of allebei.

Bereidingswijze:
Varkenshaasje in heel kleine stukjes snijden
Alle champignons kleine snijden en goed bakken tot echt knapperig (grootste pan gebruiken…..)
Varkenshaas peperen en zouten. In aparte pan braden tot klaar.
Lente ui in dunne reepjes knippen. Op het laatst toevoegen
Pasta koken zoals aangegeven op het pak + scheut olijfolie (tegen plak pasta) Als de pasta klaar is dan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Varkenshaasje bij de champignons, mits er erg veel vet is gebruikt om deze te braden, dan eerst afgieten.
Broccoli of spinazie erbij en de slagroom niet te veel. Beter eerst te weinig daarna iets erbij. Er af kan niet!
Lente ui erbij en even doorwarmen
Pasta serveren op verwarmde borden
Champignons / varkenshaasje erover
Parmezaanse kaas op tafel

Bereidingstijd: 40
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *