Pastasalade met kaas en gedroogde tomaten

Ingredienten:
200 gram spiraalmacaroni (fussili 3 kleuren)
200 gram abdijkaas
3 eetlepels balsamico-azijn
1 eetlepel gehakte peterselie
1 eetlepel versnipperde bieslook
1 eetlepel in fijne reepjes gesneden basilicumblaadjes
4 gedroogde tomaten in olie
1 blikje artisjokharten

Bereidingswijze:
De pasta beetgaar koken, verfrissen en goed laten uitlekken.
Kaas en gedroogde tomaten in fijne balkjes snijden. Artisjokharten laten uitlekken en in vier snijden.
Alle ingrediënten goed mengen en voeg wat olie van de gedroogde tomaten toe.

Bereidingstijd: 25
Voor: 4 personen.
Bereiding: Overig
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Salade
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *