Raclette met krulsla

Ingredienten:
1 krop krulsla
½ ui
1 eetlepel frambozenazijn
3 eetlepels zonnebloemolie
zout en peper
8 kerstomaatjes
4 plakken volkorenbrood
4 plakken raclettekaas

Bereidingswijze:
Krulsla wassen en drogen.
Tomaatjes wassen.
Een vinaigrette bereiden van olie, azijn en versnipperde ui.
De krulsla aanmaken met de vinaigrette en de kerstomaatjes er bovenop schikken.
Ovengrill voorverwarmen.
De plakjes brood beleggen met de plakken raclettekaas en onder de grill laten gratineren tot goud -bruine kleur.
Serveer de salade met de warme raclettebroodjes.

Bereidingstijd: 10
Voor: 4 personen.
Bereiding: Overig
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *