Saté ajam 1

Ingredienten:
350 gr kipfilet
1 teentje knoflook
2 tl koriander
1 tl komijn
2 mespunten nootmuskaat
1 mespunt peper
1 mespunt zout
2 tl citroensap
1 1/2 dl ketjap
1 rode peper

Bereidingswijze:
Wrijf de knoflook en de rode peper fijn en vermeng deze pasta met de overige ingredi‰nten (behalve de kip)
Snijd de kipfilet in kleine langwerpige stukjes en doe ze in de marinade
Laat dit minstens ca 6 uur marineren
Prik dan het kippevlees op de saté-stokjes en rooster ze

Bereidingstijd: 30
Voor: 3 personen.
Bereiding: BBQ
Gang: Bijgerecht
Keuken: Indonesisch
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *