Spinaziesalade met gegratineerde geitenkaas

Ingredienten:
250 gr verse spinazie
2 handperen
75 gr hazelnoten
4 plakken zachte geitenkaas

dressing:
3 eetl olijfolie
2 eetl mayonaise
1 theel mosterd
1 eetl honing
zwarte peper
zout
2 eetl gehakte groene kruiden

Bereidingswijze:
Was de spinazie, schil de peren, snijd deze horizontaal in plakken (klokhuis verwijderen). Rooster de hazelnoten in een droge hete koekenpan en hak deze vervolgens.
Maak van de dressing ingrediënten een dressing.

Verdeel de spinazie over de 4 borden, verdeel hierover de plakjes peer. Sprenkel de dressing over de salade. Zet de geitenkaas onder een gril en laat even verwarmen tot deze licht kleurt. Serveer deze op de salade.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Overig
Type: Salade
Seizoen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *