Tagliatelle met champignon tijmsaus

Ingredienten:
250 g groen/witte tagliatelle
1 prei (of bosje uitjes), in ringetjes
100 g magere spekreepjes
250 g champignons, in plakjes
tijm
bekertje crème fraîche
versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze:
Bak de spekjes uit.
Voeg prei of bosuitjes toe en fruit deze aan.
Voeg nu de champignons erbij, en fruit deze even mee, dan tijm toevoegen.
Laat dit geheel stoven in eigen vocht tot de champignons zacht zijn en het vocht verdampt is.
Roer de crème fraîche door het mengsel en warm dit even door.
Bereid intussen de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking.
Schep de saus door de pasta en maak dit op smaak af met wat versgemalen peper.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *