Thaise Omelet

Ingredienten:
6 eieren 2 eetlepels vissaus 1 theelepel water 1 klein rood pepertje ( in dunne schijfjes) 3 bosuitjes ( in dunne schijfjes) 2 eetlepels olie

Bereidingswijze:
De eieren met de vissaus en het water in een mengkom doen en kloppen tot het mengsel licht schuimt. Gesneden peperetje en bosuitjes erdoor roeren. De olie in een koekenpan met zware bodem verhitten tot het dampt. Het eimengsel toevoegen. Het vuur laag zetten en de omelet bakken; het gestolde eimengsel stteds aan de zijkant van de pan losmaken en het nog vloeibare mengsel daarheen laten lopen. Het eimengsel onder een voorverwarmde grill zetten wanneer het bijna helemaal gestold is om de bovenkant bruin te laten worden. Op een serveerschaal laten glijden en in punten snijden. Serveren met een dipsaus.

Bereidingstijd: 15
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Bijgerecht
Keuken: Thais
Type: Ei
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *