Tyropita

Ingredienten:
1pakje bladerdeeg
boter
400 gr fetta kaas
2 eieren
zout,peper

Bereidingswijze:
rasp de feta en voeg er een beetje zout en peper aan toe (pas op met zoute feta) voeg hier ook een rouwgeklopte ei aan toe pak het bladerdeeg en zorg dat het vierkant is ongeveer 10 bij 10 centimeter en doe daar een eetlepel geraspte feta op vouw het nu dubbel (in een driehoek staat leuk) en smeer op de bovenkant een laagje ei geel doe ze allemaal op een bakplaat en zet ze in een hete oven ongeveer 150 graden laat ze nu ongeveer 25 minuten bakken (tot ze licht bruin zijn) (ze kunnen warm en koud gegeten worden)

Bereidingstijd: 40
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Voorgerecht
Keuken: Grieks
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *