Courgettesoep Met Pecorino

Ingredienten:
Snijd de courgette in kleine blokjes. Verhit de olie in een pan, voeg de courgette toe en fruit zachtjes glazig. Voeg de bouillon toe en kook de soep in circa 15 minuten zachtjes gaar. Klop het ei los met de verse kruiden en kaas. Roer enkele lepels hete soep door het eimengsel en voeg dit dan al roerend aan de soep toe. Warm de soep nog even door, maar laat hem niet meer aan de kook komen.

Bereidingswijze:
1 Stuk Courgette
75 Liter Kippenbouillon
150 Gram Stuk Pecorino
2 Eetlepel Olijfolie
2 Eetlepel Basilicum
1 Eetlepel Peterselie
1 Ei

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Tussengerecht
Keuken: Italiaans
Type: Soep
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *