Gratineren doe je in de oven: je kunt zowel zoete als hartige gerechten op het allerlaatst onder de grill zetten om er zo een mooi bruin korstje op te laten komen. Je bestrooit ze van te voren even met paneermeel, of ook wel met geraspte kaas. Het mooie korstje op de aardappelpuree in restaurants? Gegratineerd!
gratineren
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven