Ketjap is Indonesische sojasaus. Het dikke donkere pittige mengsel is onontbeerlijk in de Indonesische keuken, en zelfs oerhollandse keukenprinsessen en -prinsen sprenkelen het gretig over allerhande gerechten. Ketjap Manis is zoet van smaak en ketjap Asin zout. In ketjap pedis zit veel Spaanse peper, en die is dan ook enorm `pedis’.
ketjap
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven