Als je een krachtige bouillon hebt getrokken (zie bouillon , trekken ), drijft daar meestal een laagje vet op. Je kunt de bouillon dan ontvetten door die vetlaag er met een schuimspaan af te halen. Hetzelfde kun je doen met de bovenste laag van jus. Ontvetten kan ook nuttig zijn als je op z’n Belgisch wilt ontvetten, ofte wel afslanken.
ontvetten
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven