Bruschetta met roerei

Ingredienten:
1 rijpe trostomaat
1 klein voorgebakken stokbrood
3 teentjes knoflook
1½ dl olijfolie
2 eieren
3 eetlepels slagroom
20 gram boter
peper en zout
1 eetlepel fijngeknipte bieslook

Bereidingswijze:
Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snij het stokbrood in schuine sneetjes. Leg de sneetjes naast elkaar op een ovenrooster en rooster ze onder de hete grill lichtbruin.
Pel de teentjes knoflook en pers ze boven de olie uit. Bestrijk de sneetjesbrood ermee. Klop intussen de eieren met de slagroom los. Smelt de boter in eenkoekenpan met anti-aanbaklaag en laat het eimengsel al roerend stollen. Schep de tomaatstukjes erdoor en breng alles op smaak met peper en zout. Verdeel het eimengsel over de sneetjes brood en garneer met bieslook.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Anders
Keuken: Nederlands
Type: Ei
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *