Beurre noisette is roomboter die je op laag vuur laat smelten. De eiwitten kleuren daardoor naar een hazelnoot bruin. Ook krijgt de boter dan een nootachtige smaak. Je kan dit makkelijk bewaren in een weckpot in de koelkast.
Beurre noisette

About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
stomen en stoomovens
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Has one comment to “Beurre noisette”
You can leave a reply or Trackback this post.