Als je wilt voorkomen dat je vlees, wild of gevogelte dor en droog wordt, moet je het dichtschroeien: op een hoog vuur in heet vet snel om en om wentelen. Er wordt zo een afsluitend, grijzig laagje gevormd, dat de vleessappen in het vlees `binnen houdt’. Zorg wel dat je het vlees in je enthousiasme niet geheel verschroeit.
dichtschroeien
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven