Opmerkingen

  • Hallo mijn naam is petra .. ik hou erg van koken maar heb 1 probleem waar ik keer op keer tegen aan loop kruiden .. hoe maak ik een recht lekker op smaak welke kruiden moet ik bij voorbeeld gebruiken

    bij nasi (om op smaak te maken)
    bij Bami ”
    prei
    andijvie
    ga zo maar door

    ik doe altijd maar wat .. zelfde pakt goed uit …..

    bij katoembar
    staat vis , licht vlees (wat bedoel je met licht vlees
    vlees is toch vlees ?
    en ook aardappels stond er (om ik na koken op de aardappelen strooien een beetje

    • Hoi Petra,
      Smaak is een lastig en zoals het gezegde zegt: Het is een kwestie van smaak.
      Als jij kruiden gebruikt en je vind je gerecht lekker dan is dat toch prima.

      Een recept wat wij voor Nasi gebruiken en zelf erg lekker vinden is dit: Nasi Goreng

      Vlees is wel vlees maar er is toch wel degelijk verschil. Kip is lichter dan bijvoorbeeld rund (niet alleen de kleur). Neem een speklap, dat is toch zwaarder (vetter) dan een kalkoenfilet.

      Gr
      Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.