Ketoembar
Smaak: Zacht en geurig van smaak.
Keuken: Wordt meestal gebruikt in de Indonesische keuken.
Lekker in: Vis, licht vlees en groenten(worteltjes, bietjes en aardappelen).
Gebruik:
Opmerking: Ketoembar is de Indonesische naam voor gemalen korianderzaad.
Wordt vaak gecombineert met djinten.
Werking: 0
petra
Hallo mijn naam is petra .. ik hou erg van koken maar heb 1 probleem waar ik keer op keer tegen aan loop kruiden .. hoe maak ik een recht lekker op smaak welke kruiden moet ik bij voorbeeld gebruiken
bij nasi (om op smaak te maken)
bij Bami ”
prei
andijvie
ga zo maar door
ik doe altijd maar wat .. zelfde pakt goed uit …..
bij katoembar
staat vis , licht vlees (wat bedoel je met licht vlees
vlees is toch vlees ?
en ook aardappels stond er (om ik na koken op de aardappelen strooien een beetje