tip kruiden invriezen

kruiden invriezen

Ben je ook zo’n lekkere kookerd zoals wij, dan kan je het volgende probleem zeker.
Mooi recept gevonden en de ingrediënten zijn:

  • een blaadje salie
  • 2 takjes peterselie
  • een halve rode peper
  • 1 cm gember
tip kruiden invriezen

tip kruiden invriezen

etc etc.. zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik kan helemaal niet 1 blaadje salie en 2 takjes peterselie los kopen. Dus weer van die grote bossen mee naar huis want je wilt wel de ingredienten voor je recept hebben. Blijf je wederom aan het eind van de rit zitten met allemaal bossen kruiden. Dan ga je net als wij eerst modderen met een glas water, alsof je een bos bloemen neerzet. 3 dagen later hangt de hele zooi alsnog slap en huppatee.. die bos in de vuilnisbak. Zonde zonde zonde..

Wij zijn gaan experimenteren met de hele bossen invriezen, en wat denk je, we zijn er nog geen tegen gekomen waarbij het niet werkt. Ja er zijn er een paar bij zoals bijvoorbeeld de salie en dille die na het ontdooien wat zacht zijn. Dan moet je die zo kort mogelijk voor dat jet nodig hebt eruit halen.

tip-kruiden-vriezen-gember

Gember is bijvoorbeeld een hele makkelijke in vriezer. Je koopt gewoon een flinke wortel, die schil je (hoeft niet) en snij je in grove stukken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *