Lindenhoff Baambrugge

Als je prachtige top produkten wilt ben je op de Lindenhoff in Baambrugge op het juiste adres.

Ben hier al meerdere malen geweest en het is iedere keer een feestje. Van alles te krijgen, van wijn tot vlees. Prachtige groenten en zeker een aantal die je in de gewone supermarkt niet meer tegenkomt.

Lindenhoff Marche

Lindenhoff Marche

Lindenhoff Marché

Lindenhoff, een boerderij met rustieke Gasconne runderen, Gasconne varkens en Kamper lammeren, levert dagelijks (dagverse) producten aan een groot aantal gerenommeerde restaurants. Authentieke, smaakvolle producten afkomstig van eigen boerderij en uit een netwerk van kleinschalige ambachtelijke producenten. Op Lindenhoff Marché bieden wij u een selectie aan van de mooiste producten om thuis te genieten.

Wilt u er even tussenuit en met vijf zintuigen uw inkopen doen? Wij staan iedere donderdag t/m zaterdag met een team voor u klaar. U kunt dan proefondervindelijk de Smaak van de boerderij beleven. Regelmatig nodigen wij producenten uit om direct met u in contact te komen en van hun producten te laten proeven.

Openingstijden:
Donderdag en vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 – 16.30 uur

Rijksstraatweg 21
1396 JC Baambrugge
Tel: +31 (0)294 29 1071
Fax: +31 (0)294 29 37 86

Opmerkingen

 • Jammer dat authenticiteit niet automatisch goede kwaliteit oplevert, zoals ik van De Lindenhoff wel had verwacht. Daardoor viel onze zomerse barbecue toch tegen: de lamsburgers zijn prima van smaak, maar ze vallen op het rooster uit elkaar; de biefstukspiezen bleken nauwelijks gemarineerd en veel zeen te bevatten. Taaie kost. Verder vind ik de hygiëne te wensen overlaten, want bloed en vleesresten zaten aan de buitenkant van de sealverpakkingen. Kortom: als er geen consequente kwaliteitscontrole komt, vrees ik dat De Lindenhoff een louter cosmetische formule blijft, die zelfs niet kan evenaren met de grote Belgische en Franse supermarkten. Voorlopig geen aanbeveling dus!

  • Beste Ludo,
   Ik kan me voor een groot deel vinden in je commentaar. De hygiene, zeker in de slagerij vond ik zo nu en dan ook dat ik dacht van mmmmm. Maar heb dat altijd maar onder de noemer “biologisch” geschoven. Dat het vlees taai was heb ik zelf nog niet meegemaakt, is altijd van topkwaliteit geweest.
   Nog een vraag.. ben je via deze site op het idee gekomen naar de Lindenhoff te gaan ?

   Gr
   Mnr Proeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *