Applecrumble

Ingredienten:
Snijd appels in kleine stukjes ( ongeveer 1 appel p/p)
Strooi er suiker en kaneel bij en schep de appeltje goed rond, zodat ze aan alle kanten bestrooid zijn met de suiker en kaneel.
Doe de appeltjes in een ovenschaal.
Meng daarna bloem, suiker en boter door elkaar totdat je kruimels (crumble)krijgt. Je moet zelf even kijken welke hoeveelheid je gebruikt
Strooi een laag crumble over de appeltjes, zodat de appeltjes bedekt zijn.
Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in een oven op 180 graden.
Wanneer de crumble bruin is, is hij klaar!
Lekker met vanillevla of ijs.

Bereidingswijze:
4 Appels
Suiker
Kaneel
Bloem
Boter
Vanillevla of ijs

Bereidingstijd: 60
Voor: 4 personen.
Bereiding: Wokken
Gang: Anders
Keuken: Engels
Type: Gebak
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.