Met een touwtje bijeengebonden bosje verse kruiden dat je over de rand van de pan laat hangen en laat meetrekken met de bouillon (zie bouillon ) of in een stoofschotel. De kruiden (tijm, peterselie, laurier, soms selderij, knoflook) zijn samengebonden omdat je ze zo na gebruik makkelijk aan het touwtje eruit kunt trekken.
bouquet garni
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven