kalkoenvulling

Ingredienten:
sjalotje 1 appel 1 takjes peterselie5 kalfsgehakt 200 gr. ongezoete/kastanje puree 1/2 blikje(440gr nettogewicht) zout/peper tijm 1 tl. cognac 3 el. bieslook 5 sprietjes.

Bereidingswijze:
(kan dag van tevoren) sjalotjes pellen en fijn snipperen. Appel schillen,klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. In kopje peterselie en bieslook fijnknippen. In kom doen: gehakt zout 1 tl. peper,sjalotjes.appel,kastanjepuree.peterselie,bieslook,tijm en cognac. Goed door elkaar mengen en tot gebruik in de koelkast zetten.

Bereidingstijd: 25
Voor: 0 personen.
Bereiding: Anders
Gang: Bijgerecht
Keuken: Amerikaans
Type: Basis
Seizoen: Winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *