Brie met hazelnoten en peren

Ingredienten:
1 kleine ronde brie(ongeveer 250 g.) *bovenkantje “topping” 50 ml geroosterde en gehakte hazelnoten 1/2 rijpe peer in kleine blokjes 1 el bruine suiker 1 tl hazelnoot-likeur

Bereidingswijze:

Voorbereiding
hazelnoten even roosteren in een koekepan op medium in een plastik zak doen en met een deegroller in kleine stukjes maken (of gehakte hazelnoten kant en klaar kopen) hele rijpe peer schillen, ontdoen van het klokhuis en in kleine dobbelsteentjes snijden.


Bereidingswijze
vermeng de hazelnoten, peer, suiker en likeur in de kom snijdt het korstje aan de bovenkant van de brie.(hoeft niet mag wel) doe de brie op het bakblik smeer het mengsel op de brie en bak het voor 5 tot 10 minuten tot de brie lekker zacht is.

Bereidingstijd: 20
Voor: 10 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Bijgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Snack
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *