Roti Koekoes

Ingredienten:
5 eieren
500 gr. witte basterdsuiker
500 gr. gezeefde bloem
1 pakje vanillesuiker
1 a ½ eierdopje 7-up

Bereidingswijze:
Mix de eieren en de basterdsuiker glad.
Vanillesuiker en bloem er doorheen mixen.
7-up er doorheen scheppen.
Water in de stoompan aan de kook brengen.

De bodem van de gaatjespan bedekken met een dunne, met lauw water nat gemaakte theedoek. Daarin het beslag gieten.
Deksel erop en de theedoek om de deksel vastknopen.

45 minuten hoog laten stomen.
Met een sateprikker controleren of de cake gaar is.

Af laten koelen en in plakken snijden.

Bereidingstijd: 60
Voor: personen.
Bereiding: Stomen
Gang: Bijgerecht
Keuken: Indonesisch
Type: Ei
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *