Sil’s Sate

Ingredienten:
drie borrels in de kok, een beetje liefde in de schaal…….
Kip of Varkensvlees
soyasaus (nee geen ketjap, indien wel, zout laten vervallen), trassie, sambal, citroensap, mosterd, olie, zout, peper, bruine suiker. Evt naar smaak pepers toevoegen en beetje 5 kruiden poeder*
Alles naar eigen smaak

Bereidingswijze:
Alle ingredienten mengen in een schaal.
Vergeet niet sate stokjes even in het water te zetten, zodat ze minder snel verbranden op de grill.
Snij de Kip of het varkenvslees in mooie blokjes.
Doe het vlees bij de marinade en laat minimaal 2 uur staan.
Prik de vleesblokjes op de sate stokjes, niet teveel op 1 stokje willen doen anders word je vlees te langzaam gaar.
Grill ze op de BBQ of in de oven.

Bereidingstijd: 30
Voor: 0 personen.
Bereiding: BBQ
Gang: Bijgerecht
Keuken: Indonesisch
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.