Heb je nodig als je een warme saus op het laatste moment nog wilt binden. Als je daar droog zetmeel aan toevoegt, gaat het klonteren en dat wil je niet. Gebruik dan beurre manié: kneed gelijke delen bloem en boter goed door elkaar, maak er kleine balletjes van en mik die in de saus. Geen geklonter, en je saus is dikker.
beurre manié
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven