
Guacamole
Heerlijke guacamole als bijgerecht bij Chili of gewoon als saus om te dippen met nacho chips.
Ingredienten:
- 2 rijpe avocado’s
- 1 kleine ui
- 1 tomaat
- 60 ml sour cream
- scheutje citroensap
- scheutje tabasco of theelepel sambal
Bereidingswijze:
Avocado schillen en halveren en pit verwijderen. Ui snipperen, tomaat snipperen. De geschilde avocado pureren (in blender, met staafmixer of prakken met een vork ) De ui erdoorheen mengen (evt meepureren) evenals de tomaat. Mengen met sour cream en citroensap.
Bereidingstijd: 10
Voor: 4 personen.
Bereiding: Overig
Gang: Bijgerecht
Keuken: Mexicaans
Type: Sauzen
Tip:
Als het bewaard even de pit erbij doen.
Samenvatting

Receptnaam




Based on 1 Review(s)
Guacamole
Gepubliceerd op
Totale tijd
Gemiddelde waardering





Opmerkingen
-
Pingback: avocadodip - Proeven en Ruiken
Pingback: verse chili con carne - Proeven en Ruiken