Kalkoenfilet cocktail met oude kaas

Ingredienten:
400 gram kalkoenfilet
100 gram oude kaas
50 gram zoete kersen
1 perzik
150 gram biogarde yoghurt (of crème fraîche)
2 theelepels suiker
1 theelepel scherpe mosterd
1 theelepel azijn
paar druppeltjes tabasco
snufje zout
2 theelepels kerrie
een takje citroenmelisse

Bereidingswijze:
De kalkoenfilet ongeveer 20 minuten koken, daarna in reepjes snijden. Intussen de kersen wassen, ontpitten en halveren. De perzik met kokend water overgieten, ontvellen, ontpitten en in partjes snijden. Oude kaasin hele kleine blokjes snijden. Van de yoghurt en de kruiden een gladde saus maken en alle ingrediënten door elkaar mengen.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: Winter

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.