Krabsla Tropicanasaus Pineapple en Lime met room en madraskerrie

Ingredienten:
Basis
• 200 g Vlees van sneeuwkrab
• Gemengde sla
• Ananas
• 1 Limoen
• Muntblaadjes

Saus
• 80 ml Tropicana Pineapple en Lime
• 100 ml vloeibare room 40 procent
• Kerriepoeder van Madras
• Peper, zout naar smaak

Bereidingswijze:
Snijd de ananas in blokjes en de limoen in heel kleine blokjes. Hak de munt heel fijn.
Meng alle ingrediënten voor de saus koud.
Schik de salade in glazen. Leg het verkruimelde krabvlees in een koepeltje op de sla. Schik de ananasblokjes en limoen rond de krab. Bestrooi met de fijngehakte munt en besprenkel met de saus.

Bereidingstijd: 10
Voor: 4 personen.
Bereiding:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Salade
Seizoen: Lente

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *