Omeletrolletjes met verse roomkaas en ham
Heerlijk deze Omeletrolletjes met verse roomkaas en ham.
Makkelijk zelf te maken en altijd een succes. Gewoon proberen
Ingredienten:
- 6 eieren
- 2 eetlepels kerriesaus
- 4 eetlepels melk
- zout
- peper
- 30 gram boter
- 100 gram ham
- 200 gram zachte verse roomkaas
- 2 eetlepels fijngehakt
Bereidingswijze:
Klop in een kom de eieren los met de kerriesaus, 2 eetlepels melk en zout en peper. Verhit 10 gram boter in een koekenpan en laat 1/3 van het eimengsel over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet ongeveer 3 minuten op een halfhoog vuur tot de bovenkant gestold is.
Laat de omelet op een bord glijden. Bak op dezelfde manier nog twee omeletten. Hak de ham heel fijn.
Roer in een kom de verse roomkaas los met 2 eetlepels melk. Roer de ham en de bieslook erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk de omeletten met het roomkaasmengsel en rol ze stevig op. Laat de omeletten in de koelkast minstens 1 uur opstijven.
Snijd de omeletten schuin in plakken van ongeveer 2 cm. dik. Leg de omeletrolletjes op een schaal.
Bereidingstijd: 60
Voor: 6 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Tussengerecht
Keuken: Nederlands
Type: Ei
Seizoen: N.V.T.
Geef een reactie