Omelet met Macaroni

Ingredienten:
100 gram gekookte macaroni.
2 eieren.
2 eetlepels water.
Kleine fijngeraspte ui.
Peper en zout.

Bereidingswijze:
Roer de eieren los met 2 eetlepels water.
Doe de fijngerapte uit door het eimengsel.
Roer 100 gram gare macaroni door het eimengsel en breng op smaak met peper en zout.
Smelt wat boter in een koekepan en laat op een zacht vuur het eimengsel stollen.
Keer om met behulp van een bord en bak de andere kant bruin.
Lekker met ketchup (smeren op de omelet) en spinazie.

Bereidingstijd: 30
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Bijgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Ei
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *