Een harde, oorspronkelijk uit Parma (Italiƫ) afkomstige kaassoort. Sinds de opmars van de Italiaanse keuken heeft iedereen in Nederland wel wat Parmezaanse kaas in huis, meestal in een zakje of potje uit de supermarkt. Veel lekkerder is het om een stuk Parmezaan te kopen bij de kaasboer en dit aan tafel over je pasta te raspen. Lever er een goede rasp bij. Er gaat niets boven verse Parmezaanse kaas!
Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas
- mrt 13, 2012
- Mnr Proeven
- kaas, Keukenterm
- No comments yet
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Ravioli met ham kaas vulling
- 30 oktober 2013
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven