Little Italy

Little Italy

Zal het misschien wel eens genoemd hebben maar wij hebben een abonnement op la Cucina Italiana, een prachtig blad met de meest heerlijke Italiaanse recepten. Daar kom je wel regelmatig ingredienten in tegen waarvan je denkt.. mmmm waar kan ik dat krijgen..
Hier de oplossing voor ons probleem, als je daar van mag spreken. Little Italy..
Little Italy

In hartje Rotterdam aan de LombardKade, bij de markt (binnerotte) vind je alles wat je maar nodig kan hebben voor het bereiden van een Italiaans gerecht. Ze maken geen reclame, hebben geen website (tot op heden niet ), maar wat een prachtige produkten… tjonge tjonge.

Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel, een uitgebreide kaas afdeling, vlees afdeling waar je de meest heerlijke hamsoorten kunt krijgen. Fantastische wijnen, prosecco etc.

Little Italy binnen

Diverse verse pasta, maar ook gedroogde en uit de koeling. Koffie, panforte, koekjes. Ik denk niet dat ik het allemaal op kan noemen. Je moet er gewoon gaan kijken.

Er is ook een broodjes counter waar je verse broodjes kunt halen en het maakt niet wanneer je komt het is altijd druk.

*tip: als je van een heerlijk pittig bakkie bent moet je eens de koffie boontjes Casa Rinaldi nemen. Bijzonder goedkoop en een top bakkie koffie. Wij zijn grootverbruikers van deze boontjes.

Lombardkade 51A
3011ZD Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *