Perensorbetijs met perzikenmoes

Ingredienten:
• acht bolletjes perensorbetijs
• twee perziken
• 100 gram aardbeien
• twee flesjes Blanche de Namur van 25 cl
• vier takjes citroenmelisse

Bereidingswijze:
De flesjes bier goed koelen in de koelkast. De aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen.
De perziken schillen, ontpitten en met een staafmixer of in de blender pureren tot moes. Twee eetlepels bloemenhoning door de moes roeren. De perzikenmoes verdelen over de bodem van vier kelkglazen of hoge glazen. Twee bolletjes perensorbetijs (of een ander sorbetijs van fruit) hierop leggen, opvullen met het bier en garneren met gehalveerde aardbeien en citroenmelisse. Zo koel mogelijk serveren.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Nagerecht
Keuken: Nederlands
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.