Pasta met Mascarpone en Ham

Ingredienten:
150 gram pasta
40 gram pijnboompitten
75 ml droge witte wijn
125 gram mascarpone
versgemalen peper en zout
snufje koriander
enkele druppels tobasco
100 gram gerookte ham
2 eetlepels fijngehakte kervel
2 eetlepels pecorino
1 theelepel maanzaad

Bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitten.
Blussen met witte wijn.
De pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
De mascarpone er doorroeren en laten smelten op laag vuur.
De saus kruiden met peper, koriander en tabasco en op hoog vuur een laten laten inkoken.
Gerookte ham in dunne plakjes en de kervel toevoegen en langzaam warm laten worden.
De pasta door de saus scheppen en op smaal brengen met peper en zout en bestrooien met kaas en maanzaad.

Bereidingstijd: 40
Voor: 2 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.