![](https://proevenenruiken.nl/wp-content/uploads/2001/05/Ostrich-meat1.jpg)
Struisvogelbiefstuk
Dat kan iedereen.. Struisvogelbiefstuk bakken
![Struisvogelbiefstuk](http://proevenenruiken.nl/wp-content/uploads/2001/05/Ostrich-meat1.jpg)
Struisvogelbiefstuk
Ingredienten:
4 stukjes struisvogelbiefstuk zout en peper
Bereidingswijze:
Peper het vlees en bak het in ca. 5 min rose. Neem de biefstuk uit de pan en houd het ze warm in aluminiumfolie. Zelf naar smaak de biefstuk laten zouten.
Bereidingstijd: 10
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Frans
Type: Vlees
Seizoen: n.v.t.
Samenvatting
![recipe image](http://proevenenruiken.nl/wp-content/uploads/2001/05/Ostrich-meat1.jpg)
Receptnaam
Struisvogelbiefstuk
Schrijver
Mnr Proeven
Gepubliceerd op
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
Geef een reactie