Tagliatella met Snitzelreepjes

Ingredienten:
250 gram tagliatella
2 el (olijf)olie
zout peper
2 sjalotten fijngesneden
400 gr. kalfssnitzel in reepjes
1 el italiaanse kruiden
200 gr. champions in plakjes
1 el pesto
1 dl. halfroom
2 el fijngesneden peterselie

Bereidingswijze:
Tagliatella in ruim kokend water met 1 el olie en 1 tl zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen 1 el olie verhitten en de sjalotten ca. 5 min. bakken.
Snitzel en kruiden toevoegen en ook 5 min. omscheppend bakken.
Champions toevoegen en ook ca. 5 min. meebakken. Pesto en room erdoor roeren en ongeveer 10 min. laten smoren. peterselie erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.
Ik maak er dan een lekkere salade bij met fetakaas en evt. olijfen

Bereidingstijd: 35
Voor: 4 personen.
Bereiding: Roerbak
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: n.v.t.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *